شوید در کنار طعم بی‌نظیرش، دارای خواص بی‌شمار و ویتامین ها و مواد معدنی فراوان است. شوید هم در غذاهای مختلف استفاده می‌شود و هم در نان و به‌صورت خام و… . شوید با داشتن آنتی اکسیدان فراوان در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از سرطان نقش پررنگی دارد. همچنین شوید به کاهش کلسترول نیز کمک بسیار می‌کند. در این مقاله شما را با خواص شوید که هرکدام در سلامت انسان نقش زیادی دارند آشنا خواهیم کرد.

حقایقی درباره‌ی خواص شوید

کالری شوید واقعا خیلی کم است. یعنی چیزی در حدود ۴۳ کالری در هر ۱۰۰ گرم. در همین مقدار اندک کالری، مواد مغذی بسیاری وجود دارد. شوید سرشار از ویتامین A و ویتامین C است. تقریبا هر ۳۰ گرم از این سبزی خوش‌عطر، ۴۳ درصد از ویتامین A لازم در روز و ۴۰ درصد از ویتامین C لازم برای بدن را به‌طور روزانه تأمین می‌کند. اما داستان شویدِ خوش‌بو و مواد مغذی به همین‌جا ختم نمی‌شود. این گیاه دارای مقادیری ویتامین B6، کلسیم، آهن، منیزیم و فولات نیز است.

علاوه‌بر داشتن موادی چون ویتامین‌ها و مواد طبیعی، ترکیبات دیگری هم در آن دیده می‌شود که خواص ضدمی دارند. شوید هم حاوی زردینه است و هم در آن مونوترپن وجود دارد که به‌نوعی اسانس و طعم شوید را می‌سازد. درواقع بوی شوید به‌خاطر وجود همین مونوترپن‌هایی است که به لیمونن (limonene)، کاروون (carvone) و آنتوفران (anethofuran) موسوم هستند. مواد نام‌برده خواص کِموپریونتیو (chemopreventive) یا ضدسرطانی دارند. پس اگر می‌خواهید از سرطان‌ها دور شوید، حتما شوید را هم به رژیم غذایی‌تان راه بدهید. اینها فقط بخشی از خواص شوید است. با دیگر خواص شوید در ادامه آشنا خواهید شد:


آموزش ربان انگلیسی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

niliomidi Julie فعالیت های روزانه آموزشی کلاس 9/3 مطالعات شخصی ام را اشتراک گذاری میکنم سرداران عشق Yolanda ೋعـاشـقـانـه حـسـی♥¸.•’ صبا رایانه گروه چشم انداز نو | خدمات شبکه | پشتیبانی شبکه